Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Cliënten
Ons cliëntenbestand bestaat uit ondernemers in het MKB, variërend van aard en omvang. Ook (vermogende) particulieren behoren tot onze clientèle.
Potma Accountants heeft een gedegen ervaring opgebouwd met profit en non-profit organisaties. Actief binnen de meest voorkomende sectoren.

Onze missie
Doelgericht, persoonlijk, betrokken en transparant. Dat is onze stijl. Op deze wijze ondersteunen wij ondernemers bij het inkaderen van hun administratieve en financiële verplichtingen en helpen wij ze cijfermatig verder met gezond ondernemen.

Onze wijze van werken rust op op vier pijlers: menselijk , eerlijk, bestendig en gekwalificeerd.

Menselijk
Onze klanten zijn mensen; geen nummers. Wij weten wie u bent en wat voor u belangrijk is. De lijnen zijn kort. We doen er alles aan om de bureaucratische rompslomp te beperken. Via internet of telefoon zijn wij altijd bereikbaar.

Eerlijk
Wij willen onze klanten en onszelf recht in de ogen kunnen zien. Dat zijn wij aan de wettelijke regels en de codes van ons vak verplicht. Een goede reputatie is immers een kostbaar bezit.

Bestendigheid
Wij gaan voor lange termijn relaties. Het gaat ons niet om vlugge succesjes maar om goed werk dat ook op langere termijn vruchten afwerpt. Uw belang staat voorop. Daar zetten wij al onze expertise voor in.

Gekwalificeerd
Ons kantoor is hoog gekwalificeerd. Wij hebben decennia ervaring op het gebied van accountancy, juridisch advies en belastingadvies. Door training en opleiding houden we onze kennis bij; Dat is noodzakelijk om u goed van dienst te zijn.